Design LED-lamput

Olemme pitkään myyneet hyvin teknisiä LED-lamppuja, koska Design LED-lampuissa ei ole ollut riittävästi tehoa eikä sisustusalalla ole ollut mielenkiintoa niihin liiallisen kirkkauden vuoksi. Nyt on kuitenkin kiinnostustilanne selkeästi muuttunut, sillä LED-lamppujen teknologia on kehittynyt reippaasti. Otimme valikoimaan mainetta niittäneitä Design E27 LED-lamppuja.

Nanoleaf​
Nanoleaf​

Nanoleaf on Design LED-lamppu E27 kannalla

Nanoleaf BLOOM on kansainvälisen RedDot 2015 -muotoilukilpailun voittaja. Sen erikoisominaisuutena on himmennettävyys ilman himmennintä, mikä meistä on todella huikea ominaisuus. LED-lampun valo syttyy noin 5 sekunnin aikana.

Mikäli tuolla viiden sekunnin välillä räpäyttää valot nopeasti pois ja päälle, valo syttyy saavutettuun himmennettyyn voimakkuuteen. Tämän Design LED-lampun perusväri on valkoinen, mutta myös printti-painoksia tullaan näkemään, muun muassa Muumi-kuosina.

Nanoleaf GEM​
Nanoleaf GEM​

Vastaavaa tyyliä edustava myös Nanoleafin GEM -malli, joka on todella pelkistetty ja kaunis perinteisen LED-polttimon korvaajana.
 
Vosla​
Vosla​

 

Tehokas LED-lamppu Vosla on retro

Vuonna 2014 RedDot muotoilukilpailun voittaja LED-lamppu Vosla näyttää perinteiseltä hiililankalampulta mutta LED-tekniikaltaan se on kärkikastia teho-valo suhteeltaan. Pelkkä 3,5W LED-polttimo antaa yli 400 lumenia ja korvaa näin vanhan hehkulampun paremmin kuin hyvin. Tämä sopii ehdottomasti niille, jotka etsivät LED-lamppuja kotiin ja haluavat perinteikästä.

​


LED-lamppu Plumen 001: Palkittu Design klassikko

Design LED-lamppu Plumen 001 palkittiin julkaisunsa jälkeen useilla arvostetuilla palkinnoilla. Se on myös saanut vakituisen näyttelypaikan useista museoista, kuten MoMA, The Smithsonian Cooper-Hewitt Collection ja the Design Museum in Helsinki.