Mökin valaistus LEDeillä

Kohteenamme oli mökin valaistus LEDeillä. Projektissa toimitimme yleisvalot, epäsuoran valaistuksen ja kohdevalaistuksen mökkikäyttöön. Kokonaisuudessaan koko kohteen valaistus tuli maksamaan noin 3000 euroa. Kohteeseen ei tullut perusvalaistusta, vaan asiakas valitsi kaiken oman tarpeensa mukaan. 

Valaistus yleisvaloilla - SLIM STYLE alasvalo

Kohteessa käytettiin yleisvalona SLIM STYLE -alasvaloja. Tämä on monen ammattilaisen suosima alasvalo, joka sopii todella hyvin isoon tilaan, kuten olohuoneisiin ja keittiöihin. SLIM STYLE alasvaloissa on tasainen tehokas valo, joka toimii kolmella eri teholla. Se on myös helppo asentaa ja kaapeloida. 

  • Kokonaisuudessaa SLIM Style alasvaloja käytettiin noin 1000 euron edestä, eli kolmaosa kuluista meni yleisvalaistukseen. 
Yleisvalaistus

Valaistus kohdevaloilla - LED LUMISPOT ja seinävalaisimet

Mökkikohteessa käytettiin kahdenlaisia kohdevaloja, joista toinen on LED LUMISPOT alasvalo. Tämä valaisin soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten tunnelmavaloksi olohuoneisiin tai keittiöihin.  

Tätä LED alasvalo LUMISPOTIA asennettiin kaksi kappaletta kylpyhuoneeseen, neljä kappaletta eteisen peilin eteen ja 12 kappaletta makuuhuoneeseen. 

  • LUMISPOT alasvalojen osuus kuluista on noin 890 euroa. 

Toisena kohdevalona asennettiin seinävalaisinta viisi kappaletta. Valittu seinävalaisin valaisee kohdemaisesti sekä ylös että alas.

  • Seinävalaisimien yhteishinta oli 400 euroa. 
Kohdevalaistus

Epäsuoran valaistuksen asentaminen LED nauhalla 

Epäsuoralla valaistuksella annetaan tehostetta huoneistoon. Parhaiten tällaiseen soveltuu LED nauha, jota mökkikohteessa käytettiin sekä pesuhuoneeseen että keittiöön. Pesuhuoneen valaistuksessa kosten tilan LED nauhaa käytettiin yksi rulla. LED nauhavalaistus asennettiin peilin taakse ja katonrajaan peitelistan taakse.

  • Tämä kustansi 173 euroa. 

Keittiössä LED nauhana käytettiin WHITE PREMIUM LED nauhaa, jolla on 3000 kelvinin lämmin valkoinen valonväri. Työtason valaistus hoidettiin siten, että nauha asennettiin asennuslistaan ja se kiinnitettiin työtason yläpuolelle. Asennuslistaan tuli vielä maitolasi, jolla LED nauhan pistemäisyys häivytetään tasaiseksi kauniiksi valoksi.

  • Keittiön epäsuoran valaistuksen hinta oli 375 euroa.  
Epäsuora valaistus

LED-valot.fi toimittaa valaistussuunnitelman ilmaiseksi

Meillä on vuosien kokemus siitä, että olemme toimittaneet LED valoja remontti- ja rakennuskohteisiin. Asiakkaamme ovat myös mielellään esitelleet meille ratkaisujaan, kuten tässä tapauksessakin. Me myös teemme itse valaistussuunnitelman ilmaiseksi.