Uudistimme uuden varastomme valaistuksen LEDiksi

Uuden logistiikkavarastomme keräilyalue kaipasi valaisimien päivitystä, koska tiedämme työn mukavuuden toimivan hyvässä valaistuksessa. Valaistus on siksi merkittävä, että sen on oltava tasainen joka puolella keräilypistettämme. 

Vanhat monimetallivalaisimet pois

Tilassa oli käytössä neljä vanhaa 250W monimetallivalaisinta, jotka olivat asennettuina tilan kulmiin. Halusimme valaistuksen selkeästi tasaisemmaksi ja kohdistetummaksi, sillä alueella on paljon keräilyä pienhyllyistä ja paketointia.

 

Asennus oli kustannustehokasta, eikä liikaa hifistelyä

Tarvitsimme asennukseen valaisinripustuskiskoa noin 40 metriä, kiinnikkeet sekä asennuskaapelia MMJ 3x1,5S.

Valaisimiksi valitsimme nopeasti asennettavat ja läpijohdotetut Mercado 40W LED valaisimet.

14 valaisimen ja ripustuskiskojen asennukseen meni sähkömieheltä reilu vuorokausi. Kustannukseksi asennuksineen päivineen tuli noin 2000 euroa. Vanhojen valaisimien sähköteho oli 1000W ja nykyinen on 560W. Lisäksi saimme haluamamme, eli tasaisen valotehon koko tilaan. 

 

 

Lopputuloksena keskiarvoisesti yli 3000 luxin valoteho

Sähköä kuluu nyt vanhaan valaistukseemme verrattuna hieman noin 60% vähemmän. Valoteho on noussut tasaisesti tilassa yli 300 luxiin. 

  • Tuotelinkki ja tuotekortti

  • Dialux suunnitelma tilasta

Älä turhaan mitoita ylitse valaistusta ja säästät enemmän

 

----------------------------------------------------------

Mietitkö valaisimien vaihtoa ja/tai tarvitse lisävalaistusta? Suosittelen ottamaan yhteyttä ja voimme katsoa täysin ilmaiseksi sinulle arvion, mitä kannattaa tehdä ja millä kustannuksilla