Valaistussuunnitelma

Valaistussuunnitelma ilmaiseksi

Törmäämme jatkuvasti omakotitalorakentajiin, jotka ovat varsin ymmärrettävästi säästäneet jättämällä valaistussuunnitelman tekemättä. Silläkin tonnilla saa yhtä sun toista aikaan toisaalla.

Sähkösuunnitelma ei kuitenkaan koskaan korvaa valaistussuunnitelmaa ja hyvin usein huomaamme sähkösuunnitelman sisältämän huomion valaistukselle yli- tai alimitoittaneen valaistuksen määrän pahasti. Siinä kohdassa hyvä myyjä käyttääkin sitten useamman tunnin asiakkaan kanssa korjatakseen tilanteen.

Me LED-valot.fi kaupassa totesimme, että miksi emme tarjoaisi tätä palvelua jo ihan suoralta kädeltä.

Valaistus valmiiksi ennen sähkösuunnitelmaa

Vaikka kaupanteon hetki on ennen sähkösuunnitelman tekoa vielä kaukana, niin se on kuitenkin varsin oivallinen tilanne hieman pohtia, mitä halutaan. Muutoin sähkösuunnitelma usein muuttuu vain ohjenuoraksi, joka sitten lopulta on varsin erinäköinen, koska valaistuksen osalta tehtiin paljon viime hetken muutoksia.

Mitäpä siis, jos lähettäisit meille pohjapiirroksesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa? Valoammattilaisemme voivat tehdä sinulle ehdotuksen sopivasta valaistuksen määrästä sekä valaisinvaihtoehdoista eri huoneisiin.

Prosessi valaistuksen suunnitteluun

Toimimme seuraavasti:

  1. Lähetä meille pohjapiirroksesi ja toiveesi valaistuksesta osoitteeseen myynti(at)led-valot.fi tai täytä sivun alla oleva lomake.
  2. Teemme sinulle ehdotuksen järkevästä valaistuksen määrästä sekä valaisinvaihtoehdoista.
  3. Käydään ehdotus läpi puhelimitse.
  4. Voit myös käydä katsomassa tuotteita Showroomissamme Kangasalla.

Koska olemme yksityisomisteinen pk-yritys ja pyrimme harjoittamaan myös liiketoimintaa, teemme Sinulle luonnollisesti myös hyvän tarjouksen suunnitelman tuotteista.

Uskomme, että tämä työ ei ole ylimääräistä kummallekaan - meille tai Sinulle. Lopulta Sinä säästät rahaa ja saat paremman suunnitelma. Meidän työmme puolestaan helpottuu, kun pääsemme vaikuttamaan ratkaisuihin jo varhaisessa vaiheessa.

Ensimmäisessä viestissäsi avaa jo hieman seuraavia kohtia:

  • Haluatko lämmintävaloa vai päivänvaloa?
  • Haluatko kohdistettavia valoja vai hyvin hajoavaa tasaista valoa?
  • Onko valkoinen, hopea vai pronssi sopivin väri sisustukseesi?
  • Onko pohjapiirroksen tiloissa vinokattoja tai poikkeuksellisen korkeita tiloja?

Tilaa ilmainen valaistussuunnitelma!